Dică poate să revină rapid în Liga 1! E ‘în cărți’ la Concordia Chiajna

Nicolae Dică a fost înlocuit cu Mihai Teja pe banca tehnică de la FCSB, după ce roș-albaștrii au încheiat anul la șase puncte în spatele liderului CFR Cluj. Dică (38 de ani) poate să revină rapid în Liga 1, la Concordia Chiajna.

Dorinel Munteanu s-a despărțit de Concordia Chiajna. Clubul ilfovean a făcut anunțul oficial și a motivat decizia cu rezultatele slabe din ultima perioadă.

FC Argeș (2015-2017) și FCSB (2017-2018) sunt echipele antrenate de către Nicolae Dică până acum.

nicolae dica

De sâmbătă, când am avut o discuţie elocventă cu Dorinel şi ne-am dat seama că s-ar putea să nu continuăm, ne-am gândit ce fel de antrenor ne trebuie. Azi vom decide, până diseară vom avea antrenor. Sunt antrenori care vor să vină, îşi doresc să vină, pentru că ştiu că există seriozitate la noi. Sunt vreo 6 nume pe listă, inclusiv cele vehiculate. Ne-am făcut socotelile, joi dimineaţă trebuie să ne prezentăm noul antrenor.

Nu am avut în gând să schimbăm antrenorul. Această situaţie a apărut la începutul anului, în urma discuţiilor pe care le-am avut patru zile la rând. Nu am reuşit să găsim soluții comune şi am ajuns la situaţia de a ne despărţi. Noi puteam să demitem antrenorul după patru jocuri fără victorie, puteam să o facem din noiembrie sau decembrie, dar am vrut continuitate“, a spus președintele Concordiei, Cristi Tănase, la DigiSport.

Tănase a recunoscut că pe listă se află Nicolae Dică, Adrian Falub şi cehul Dușan Uhrin.

După 21 de etape din Liga 1, Concordia Chiajna ocupă penultimul loc în clasament, cu 17 puncte. Ilfovenii au cel mai slab golaveraj din campionat, -21.

clasament liga 1 3