Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, s-a declarat încrezător în privința șanselor de calificare în grupele Europa League, după 1-3 în deplasare cu Rapid Viena.

Knasmullner (4′), Sonnleitner (39′) şi Schwab (49′) au înscris pentru austrieci, iar pentru FCSB a înscris Gnohere (46′). În repriza a doua, roș-albaștrii au ratat mai multe ocazii clare de gol.

„Îmi pare rău că nu am reușit să scoatem un rezultat pozitiv, știam care sunt punctele forte ale celor de la Rapid Viena, o echipă care pleacă foarte bine pe contraatac. Trebuia să oprim acele contraatacuri, la faza primului gol am avut de două ori posibilitatea să facem fault și nu am făcut-o. Le-am dat spațiu. Apoi am mai luat un gol din fază fixă.

Am reușit să marcăm un gol, apoi ne-am mai creat zece ocazii. Dacă reușeam să mai marcăm măcar un gol, șansele erau mai mari de calificare. Dar și asa la 3-1, consider că avem șansele noastre de calificare și vom da totul la retur să o reușim. Cred în această calificare, cred că putem să câștigăm cu 2-0 după cum am arătat în a doua repriză, băieții mi-au dat încredere.

Și eu mă întreb de ce prima repriză nu avem o evoluție foarte bună și în a doua repriză suntem o altă echipă. Lucrurile pe care le punctez la pauză reușim să le facem în repriza a doua, după schimbările pe care le fac. Eu le spun la fiecare antrenament că trebuie să fie foarte concentrați la finalizare, e lucrul cel mai important„, a spus Dică la Pro X.

Meciul retur va avea loc joia viitoare, de la ora 21:30, pe Arena Națională.
viewscnt