Nicolae Dică nu a exagerat atunci când a spus că ar avea oferte inclusiv din Liga 1 în cazul unei despărţiri de FCSB. Finanţatorul lui FC Botoşani a confirmat că este interesat de antrenorul vicecampioanei.

Valeriu Iftime a declarat că Dică ar fi o soluţie pentru Botoşani în cazul în care Gigi Becali ar renunţa la serviciile sale.

„E adevărat că suntem interesați de Nicolae Dică. Nu i-am făcut o ofertă concretă acestuia, dar pentru noi este un antrenor interesant. Nu e ușor să reziști atâta timp la FCSB, mai ales cu un patron ca Gigi Becali. Când ajungi la FCSB, ca tehnician, beneficiezi de o anumită aură. Dică este de apreciat că, pe lângă capacitatea de a transmite fotbaliștilor indicații legate de tehnică și de tactică, a avut și talentul de a gestiona relația cu Becali” – a declarat Iftime pentru Fanatik.

Oficialul lui FC Botoşani a comentat şi starea de fapt de la FCSB.

„Eu sunt convins că, indiferent de ceea ce spune patronul, la FCSB nu se face totul doar cum vrea el. Dică are personalitate, chiar dacă îl mai calcă Gigi în picioare. Becali îi face rău lui Dică, dar și lui însuși. După ce va pleca de la FCSB, Nicolae Dică va fi o soluție pentru Botoșani. Vom vedea în viitor ce va fi” – a adăugat Iftime.

CITEŞTE ŞI: Nicolae Dică răsuflă ușurat. Concluziile după meciul cu Viitorul