Florinel Coman a intrat în conflict cu Dică, și-a înjurat și căpitanul pe teren, însă antrenorul are în continuare mare încredere în jucătorul venit de la Viitorul.

„Am discutat cu Florinel Coman, de mai multe ori, este un jucător în care eu am încredere, cu siguranţă va avea evoluţii mult mai bune în continuare, dar trebuie să ţinem cont că este un jucător de 20 de ani, un jucător care nu are o constanţă în acest moment, dar aşa sunt jucătorii tineri.

Sunt sigur că va deveni un jucător important pentru Steaua şi pentru echipa naţională. Veţi vedea dacă va juca mâine seară. Când va merita să fie pe teren, va fi, când voi considera eu că nu merită să fie pe teren, nu va fi. Important este ca atunci când intră pe teren, fie ca titular, fie ca rezervă, să dea totul. Am discutat şi cu domnul Becali, pe această temă şi cred că dânsul a înţeles ceea ce i-am spus”, a spus Dică.

Pintilii revine în 2019

 

Tehnicianul vicecampioanei României se teme de Gaz Metan, dar nu concepe altă variantă decât victoria. Pe de altă parte, trebuie spus că Mihai Pintilii nu va mai juca în acest an!

„Până la meciul cu CFR, trebuie să fim cât mai aproape de ei sau să fim pe primul loc. Este un joc dificil, au jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţa în dueluri unu la unu, jucători de execuţie, noi trebuie să fim pregătiţi pentru acest lucru şi trebuie să nu le dăm nicio şansă să ajungă la poarta noastră.

Este important pentru noi că unii dintre jucătorii accidentaţi şi-au revenit, la fel cei suspendaţi şi sper să se vadă mâine seară acest lucru. Trebuie să mai câştigăm un meci, mâine seară, fără Gnohere, care mai are o etapă de ispăşit. Pintilii face antrenament separat, nu se pune problema să mai intre în acest an, va reveni în perioada de pregătire din ianuarie alături de echipă”, a dezvăluit Dică.

CONFERINTA DE PRESA

#centenar #lamultiani #romania🇹🇩Conferinta de presa Nicolae Dica inaintea partidei cu Gaz Metan Mediaş.

Publicată de FCSB pe Sâmbătă, 1 Decembrie 2018