Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, și-a ales favoriții la titlul de jucătorul anului și antrenorul anului. Dică a evidențiat chiar unul dintre elevii săi.

Dică (38 de ani) nu se gândește că ar putea fi printre premianți, fiind criticat pentru rezultatele slabe ale roș-albaștrilor. După 18 etape din Liga 1, FCSB este pe locul doi în clasament, la 5 puncte de liderul CFR Cluj.

Am dat, am făcut lista. L-am nominalizat pe Răzvan Lucescu la titlul de antrenorul anului și l-am pus pe Man jucătorul anului. Din punctul meu de vedere, a avut un salt foarte mare, a avut evoluții foarte bune și m-am gândit la el„, a spus Dică, în cadrul unei conferințe de presă.

Răzvan Lucescu (49 de ani) a terminat pe locul 2 în campionat cu PAOK Salonic în sezonul trecut. În ediția actuală, echipa are un parcurs aproape perfect – 11 victorii și un egal.

Dennis Man (20 de ani) a reușit 7 goluri și 3 pase decisive în acest sezon pentru FCSB. Atacantul a contribuit la calificarea echipei naționale de tineret la Campionatul European din 2019.