Dică își acuză jucătorii de lipsă de caracter. “La asemenea jocuri, nu mai ai nevoie de nicio motivație”

FCSB a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din play-off-ul Ligii 1 și a pierdut în deplasare la CSM Poli Iași, scor 0-1, iar antrenorul roș-albaștrilor, Nicolae Dică, s-a declarat deranjat de atitudinea jucătorilor săi, care nu au profitat de superioritatea numerică din ultimul sfert de oră.

După golul înscris de către Andrei Cristea în minutul 89, FCSB a coborât pe locul al doilea în clasament, la un punct în spatele CFR-ului.

Acum nu mai depinde de noi. Dacă ne prezentăm la următoarele jocuri, nu vom câștiga niciun meci până la final. Nu se poate să jucăm un meci atât de important și Iașiul să aibă o dorință mai mare, o atitudine mai bună decât noi. Nu am înțeles de ce, pentru că, la asemenea jocuri, nu mai ai nevoie de nicio motivație … de ce spune antrenorul, ce spune patronul. Important e ca tu să fii caracter, să fii motivat și să dai totul la un asemenea joc. Din păcate, în această seară am arătat foarte rău. Normal că îmi reproșez lucruri. Când echipa nu câștigă, eu sunt principalul vinovat“, a spus Dică după meci pentru Digi Sport.

“Unii se mulțumesc cu puțin”

Tehnicianul FCSB-ului este convins că echipa sa poate să câștige campionatul, chiar dacă depinde și de rezultatele CFR-ului.

Dacă reușeam să luăm măcar un punct, depindeam de noi pentru câștigarea campionatului. Trebuie să mergem să câștigăm jocul de la Craiova. Toate meciurile sunt grele. Unii au spus aberații la televizor, că mergem în excursie la Iași. Uitați că am pierdut acest joc! Eu unul mai cred, vom munci până la sfârșit, cu jucătorii care își doresc să câștige campionatul. Din păcate, unii se mulțumesc cu puțin și asta nu este bine“, a mai declarat Nicolae Dică.

Spynews.ro