Dialog aprins între Cârțu și Zotta în direct: “Noi ne punem în balanţă, măi, râsule? Ai făcut japcă în arbitraj!”

Universitatea Craiova a înregistrat aseară al doilea eșec consecutiv pe teren propriu în Liga 1, după 0-1 în fața Chindiei Târgoviște!

Universitatea Craiova a suferit aseară o nouă înfrângere în Liga 1, după un parcurs fără greșeală până acum 2 etape. Oltenii au pierdut al doilea meci consecutiv pe teren propriu în Liga 1, iar la finalul meciului antrenorul italian, Cristiano Bergodi, și-a anunțat demisia.

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a avut imediat după finalul partidei cu Chindia, o discuție aprinsă cu fostul arbitru, Constantin Zotta, în direct la o emisiune sportivă. Cârțu l-a acuzat pe Zotta că a luat decizii controversate de-a lungul carierei la presiunea unor foști conducători din Liga 1.

564443 464040 constantin zotta

Toată discuția a fost generată de decizia arbitrului de aseară de a da penalty pentru Chindia, care ulterior s-a dovedit a fi decisivă pentru olteni.

“Ăla e penalty? O luaţi razna? Trebuia să ia Florea galben şi lovitură liberă pentru noi. Ce dracu’? Dacă ăsta e pealty, nu-mi mai da telefon. Înseamnă că-mi subapreciaţi inteligenţa. Nu vorbiţi cu mine dacă ăsta e penalty, vorbiţi cu alţi fraieri, că eu nu sunt fraier în fotbal. Să vedem ce spun specialiştii!

Tu vorbeşti cu Zotta? Când era la Bistriţa, el îl dădea penalty-ul, că-i dădea Jean Pădureanu banii. Ce dracu’ mi-l pui pe Zotta? Vorbim de el în fotbal, despre ce a făcut Zotta cu arbitrajul?”, a spus Sorin Cârțu pentru Telekom Sport.

Replica fostului arbitru a venit imediat, iar acest lucru l-a scos din minți pe oficialul oltenilor: “Păi, şi tu, Sorine, ce ai făcut în anumite meciuri?”

Noi ne punem în balanţă, măi, râsule? Tu mă întrebi pe mine ce am făcut eu în fotbal faţă de tine? Tu eşti specialist? Tu ai distrus arbitrajul cu câtă japcă ai făcut. Tu nu mă judeci, nu am ajuns să mă judeci tu. Nici nu ai cum!“, a mai completat președintele Craiovei.

Universitatea Craiova este în continuare liderul din Liga 1, cu 24 de puncte acumulate în cele 10 meciuri disputate în actualul sezon și rămâne la 3 puncte distanță de principala urmăritoare din acest moment, FCSB, dar care are un meci în minus.

Citește și Imaginea zilei în România: a jucat în derby-ul Steaua – Dinamo cu masca de protecție!