Diagnosticul lui Salah. Marele anunț făcut de Ministrul Sportului din Egipt

Egiptul fierbe după accidentarea lui Mohamed Salah în finala Ligii Campionilor de la Kiev, în cel mai important moment al sezonului pentru „faraonul” lui Liverpool.

După un sezon de excepție în care a stabilit mai multe recorduri, Salah a părăsit în lacrimi terenul de la Kiev, după doar o jumătate de oră. Tras de mână de căpitanul Realului, Sergio Ramos, într-un duel pentru balon, Salah s-a dezechilibrat și a căzut direct pe umărul stâng. Deși a revenit pe teren, nu a mai putut continua și a ieșit în lacrimi.

Îngrijorare maximă pentru staff-ul lui Liverpool, dar și în Egipt, Salah fiind jucătorul numărul 1 pe care se bazează naționala țării sale la apropiata Cupă Mondială din Rusia.

Și managerul lui Liverpool, și doctorii clubului englez au crezut inițial că Salah a suferit o fractură de umăr. Ceea ce ar fi echivalat cu un dezastru, în condițiile în care Egiptul prinsese un loc la Mondiale după șase campanii de calificare ratate.

La Cairo, a fost agitație mare în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ministrul Sportului din Egipt susține însă că situația nu este atât de gravă. Salah nu ar avea fractură și ar putea să joace din nou după două săptămâni de pauză, precizează Gazeta.

Momentul accidentării lui Mohamed Salah

Spynews.ro