Dezvăluirile lui Negoiţă de la vânzarea lui Dinamo: ,,Am vrut să le dau suporterilor, dar mereu au ezitat”

Dinamo nu trece prin cele mai bune momente în această perioadă, după ce acum jumătate de an echipa era preluată de Pablo Cortacero.

De atunci, ibericul nu a venit cu niciun ban la club, ci doar cu promisiuni, de care s-au săturat toţi jucătorii şi angaţaţii clubului.

Acum, suporterii clubului, prin programul DDB, vor să preia clubul de la Cortacero, însă spaniolul nici nu vrea să audă. Suporterii actionari ai lui Dinamo ar fi avut posibilitatea să preua clubul şi în vară.

suporteri Dinamo

Ionuţ Negoiţă, fostul patron al lui Dinamo, susţine că a vrut să le dea clubul suporterilor dar aceştia au ezitat atunci să-l preia şi astfel a ajuns la Pablo Cortacero.

,,Cum m-ar ajuta falimentul lui Dinamo? Că aș mai pierde niște bani pe lângă cei pierduți până acum? Ăsta e ajutorul? Sau cum? Mulți își dau cu părerea. Dacă a pierde bani înseamnă avantaj … Nu am ce să comentez la asemenea aberații. E o inepție!

Când  le-am dat fanilor DDB pe un leu câte 10% din acțiuni, am insistat să le dau 90%. Să le dau tot. Mereu s-au eschivat. Spuneau că vor să mai adauge cotizanți, că trebuie să aibă acceptul lor, că vor să facă due diligence, deși erau de mult în club și știau tot. Dar au ezitat. Le-am zis să ia și să își asume… Asta e… Acum e ușor de comentat.

ionut-negoita-dinamo

Era de preferat să ia clubul cineva din țară, suporterii sau cineva care își dă cu părerea și comentează… Dar când e vorba să se bage, nu are nimeni bani. E păcat că nu s-a băgat cineva din ăia care se dădeau viteji și spuneau că se pricep. Credem că dacă se bagă unul din ăia, vom fi în Champions League… Dar nu a fost să fie. Avem mulți viteji din gură. Cortacero a fost singurul care a venit să cumpere.

Păi, dacă nimeni de aici nu a vrut, iar băieții ăștia spanioli au venit cu 550.00 de euro, au venit cu Contra… Eu mă așteptam ca el să-i cunoască. Am crezut că se știu din Spania. Îmi plăcea cum se contura proiectul. Îmi dădea încredere. Erau aduși fotbaliști cu o cotă bună, cu salarii mari. Dar nu știu ce s-a întâmplat de nu au continuat să mai aducă bani. Contra s-a retras… În fine…”, a declarat Ionuţ Negoiţă pentru GSP.ro.

Citeşte şi EXCLUSIV | Cum putem avea din nou o națională puternică: ”Trebuie să i se acorde încredere lui Rădoi!”

Ionuţ Negoiţă a comentat şi posibilitatea ca Nicolae Badea să revină în Ştefan cel Mare şi să investească din nou.

nicolae badea

,,Nu știu ce să vă zic. Doamne, ajută! Orice soluție pentru binele lui Dinamo e binevenită. Eu mă uit la meciuri și îmi pare rău de situație. Dar sper să se găsească o soluție, cu domnul Badea, cu DDB, cu domnul Cortacero. Ar fi foarte bine pentru Dinamo s-o repună pe picioare.”, a mai precizat fostul patron al lui Dinamo.

Dinamo nu trece acum nici prin cea mai bună perioadă sportivă, după ce aseară a pierdut la Botoşani, scor 0-4.

Echipa se află acum pe locul 11 în Liga 1, cu 19 puncte acumulate după 18 jocuri disputate până acum.

141952626 3619836501403885 7641389768391042783 o

Citeşte şi Cortacero nu renunţă în niciun chip la Dinamo! ,,N-a vrut să dea acţiunile”