Fostul căpitan al echipei naționale a României, Cristian Chivu, 37 de ani, a făcut o serie de declarații interesante duminică în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Chivu a confirmat încă o dată că după alegerile din 18 aprilie, în cazul în care Ionuț Lupescu va câștiga șefia FRF, el va ocupa o funcție în organigrama forului suprem al fotbalului românesc.

”Eu voi veni pe 17 aprilie în România. Cu siguranță, în momentul când am acceptat să fiu alături de Ionuț Lupescu, mi-am luat și angajamentul ca după 19 aprilie să mă implic mai mult în fotbalul românesc.”, a declarat Ionuț Lupescu la Digi Sport Matinal.

Fostul jucător al lui Inter Milano a dezvăluit și faptul că la alegerile pentru șefia FRF din 2014 a fost contactat de Răzvan Burleanu pentru a-l susține în campanie și pentru a i se oferi ulterior un post la Casa Fotbalului.

”M-am întâlnit cu Burleanu, la mine acasă!”

”M-au contactat a doua zi după alegeri. Am avut o întâlnire cu Burleanu la mine acasă, eram operat, nu mă puteam deplasa. Am refuzat politicos. În acea perioadă, eram susținătorul lui Gică Popescu. Urma să fac parte din staff-ul lui. Eu am cuvânt, am onoare și demnitate. Nu puteam să vin la FRF să lucrez cu Răzvan Burleanu.” a mai declarat Cristi Chivu la Digi Sport Matinal.