RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dezvăluiri șocante ale unui fost dinamovist: ,,Am făcut două luni închisoare! Am încercat să mă otrăvesc”

Dănuț Lupu (53 ani), fostul mijlocaș a lui Dinamo și Rapid, a vorbit despre momentele grele pe care le-a trăit în Grecia.

În perioada când evolua pentru Panathinaikos, fostul internațional a fost arestat în Grecia și-a stat după gratii două luni.

Fostul mare fotbalist a lui Dinamo și Rapid a dezvăluit că a încercat să se otrăvească în perioada în care s-a aflat în penitenciar. Acesta a spus că singura lui scăpare din închisoare a fost să semneze o hârtie în alb trimisă de fostul patron al elenilor, Iorgos Vardinoianis.

„Am făcut două luni și jumătate de închisoare. Chiar dacă în Grecia e lege că n-ai voie să ții mai mult de 30 de zile un om în arestul poliției. Când m-au arestat pe mine, coboram spre chioșc să-mi iau țigări. După 52 de zile m-au dus la penitenciar! Avocatul m-a lăsat și el baltă, a venit și mi-a dat banii înapoi, că vrea să trăiască liniștit, că are familie și copii și că nu vrea probleme. Vardinoianis, în anii ăia, făcea în Grecia ce voia el, precum Ceaușescu în România.”  a declarat Lupu pentru GSP.

Citește și Susținere totală pentru dinamoviști înaintea derby-ului cu CFR!

„Am luat un pumn de pastile, am încercat să mă otrăvesc! Nu e legendă. Am vrut să mă otrăvesc și am stat o săptămână intubat în spital. S-a speriat și Vardinoianis atunci, când a văzut că am luat-o cu capul. Mi-a trimis un avocat că mă scoate din arest dacă semnez o hârtie în alb. N-am vrut să semnez, a venit soția la mine… Până la urmă am semnat-o la ora 2 și la 2 jumate mi-au dat drumul din penitenciar”, a mai declarat Dănuț Lupu pentru Gazetă.

„Era că renunț la toate pretențiile financiare. Aveam încă 3 ani de contract. Totul a fost ca să nu-mi mai dea banii”, a mai spus Dănuț Lupu pentru sursa citată.

Despre situaţia de la Dinamo va vorbi şi Ionel Dănciulescu, fost jucător şi oficial în Ştefan cel Mare, care va fi invitat duminică, de la ora 18:00, la emisiunea Realitatea Sportivă, care va putea fi urmărită pe postul de televiziune Realitatea Plus.

Citește și Rusia, exclusă de la Jocurile Olimpice şi de la Campionatul Mondial de fotbal din 2022

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare