RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dezvăluiri din tabăra campioanei CFR Cluj! ”Dan Petrescu s-a schimbat!”

Marius Bilaşco, oficialul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre Dan Petrescu, tehnicianul ardelenilor.

”Bursucul” a adus ultimele trei titluri consecutive în Gruia, iar oficialul ”feroviarilor” este de părere că acesta s-a maturizat din punct de vedere profesional.

Bilașco a explicat că Petrescu este maestru la capitolul faze fixe și insistă foarte mult la antrenamente. Seara trecut, în meciul cu ȚSKA Sofia, scor 2-0, primul gol al CFR-ului, marcat de Rondon, a venit după o fază fixă.

„E foarte importantă şi partea în care jucătorii înţeleg şi încearcă să respecte ce se lucrează. Secretul e munca. Şi la Urziceni… Studiază aceste aspecte, lucrează mult pe partea asta, vizionează adversarii, ce fac la fazele fixe. El mizează foarte mult pe chestia asta. Şi autul îl treatează diferit. Acest mod de a vedea fazele fixe îl face special. Eu zic că Petrescu e şi norocos, pentru că are şi jucători care sunt buni la faze fixe.

Citește și Petrescu are motive să zâmbească! CFR Cluj a dat un ”tun financiar” după victoria din Europa

dan-petrescu-cfr-cluj

Faţă de anii trecuţi, Dan Petrescu s-a schimbat. Vede lucrurile diferit, se adaptează mai uşor. Poate vine cu timpul această calitate. Sunt zile când faci şi nu iese sau meciuri când nu îţi iese. Dar perseverenţa e foarte importantă. Dan Petrescu insistă, insistă şi insistă pe aceste aspecte. La Urziceni lucram mult în ziua jocului fazele fixe. El insista. Conta să reîmprospăteze în memoria jucătorilor poziţia lor.” a declarat Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.

Citește și FCSB, CFR și Craiova, sfătuite de ”Regele” Hagi! Cum poate avea România echipe în grupele Ligii Campionilor

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare