Dezvăluiri despre Dinamo. Cornel Dinu, impresionat de un dinamovist pur sânge: “Am discutat cu el 3 ore”

Cornel Dinu (74 de ani) a vorbit despre problemele de la Dinamo. Legenda clubului din “Ștefan cel Mare” a spus că între cel care l-a readus pe Contra la Dinamo, Melero Marin, și cel care a preluat clubul de la Negoiță, Pablo Cortacero, există disensiuni.

Cel supranumit “Procurorul” a dezvăluit că a discutat cu fostul antrenor al alb-roșilor Cosmin Contra timp de trei ore, înainte ca “Guriță” să se întoarcă în “Groapă”.

Cel care a venit să vorbească cu mine, și aveam o datorie să vorbesc cu el, a fost Cosmin Contra. A spus că vrea să discute cu mine, a venit, am discutat 3 ore între patru ochi. Foarte puțin de ceea ce înseamnă acești spanioli. A spus că nu știe cine este acest Cortacero și că îl cunoaște pe Melero Marin cu care a lucrat într-o perioadă la Getafe.

contra 2

Mă tem de orice, mai mult decât atât. Gândiți-vă că există o ruptură între Melero Marin, care a adus acești jucători, și Cortacero. Clar! Melero l-a adus și pe Cosmin Contra, el a spus că nu-l știe pe Cortacero, l-a văzut la București”, a spus Cornel Dinu, DigiSport.

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-0, joi seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 14-a a Ligii I. Alb-roșii veneau după trei victorii consecutive în campionat.

În următorul meci, din ultima etapă a anului curent, CFR Cluj va primi replica Universității Craiova.

cfr dinamo 1

Noul manager tehnic al academiei de juniori CS Dinamo, Ionel Dănciulescu, va fi unul dintre invitații lui Claudiu Giurgea, la emisiunea “Realitatea Sportivă”, duminică, de la ora 18:00, la Realitatea Plus! Emisiunea va putea fi urmărită în direct și pe Facebook, pe paginile Realitatea.net și Realitatea Sportivă.

Citește și Un jucător de la Dinamo, propus la echipa națională a României: “Este un jucător complet, merită să fie convocat!”