Dezvăluiri cutremurătoare despre condamnarea lui Mititelu: ”Judecătoarea a ieșit la pensie, iar fratele judecătorului a făcut pușcărie”

Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare, iar jurnalistul Mihai Belu este convins că în spatele acestei condamnări se află Mihai Rotaru. 

“Așadar, Adrian Mititelu a fost codamnat de o judecătoare, care a ieșit la pensie și de un judecător al cărui frate a făcut pușcărie pentru trafic de influență. În același timp Adrian Mititelu și condamnarea lui, vin după ce este dovedit cu documente, că Rotaru a plătit banii către procuror și este dovedit cu documente că judecătorul Bunda de la Curtea Supremă de Justiție încasa bani de la același Rotaru.

belu

Despre procesul acesta în care Adrian Mititelu a fost condamnat, trebuie să subliniez faptul că este un proces care nu a avut loc. Este un proces care în faza de fond, atunci când ar fi trebuit să stabilizate probe, să fie audiați martori, el s-a oprit.

Deoarece Mititelu era acuzat de sustragere de sub un sechestru, despre care există două hotărâri judecătorești care spun că a fost instituit ilegal, deci practic sechestrul nu există, automat nici nu poate exista fapta. Mai mult decât atât, Curtea de Apel nu putea da o condamnare, fără să existe un proces de fond, trebuia să trimită înapoi la tribunal.

rotaru

Tribunalul explicase că fără sechestru nu poate exista fapta. Pentru a putea fi condamnat în mod normal în România, trebuie să ai parte de un proces. Acest dosar pute! Acestă sentință, este o sentință mizerabilă, a spus Mihai Belu pentru PRO X.

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova 1948, a fost condamnat la 3 ani de închisoare.

Finanțatorul oltenilor era anchetat într-un dosar de evaziune fiscală, ce are legătură cu transferul lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB, în 2011.

Citește și – George Copos a fost trimis în judecată! Ce ilegalitate a comis fostul finanțator al Rapidului