Cosmin Contra a făcut o dezvăluire legată de plecarea lui Nicolae Stanciu de la Sparta Praga la Al Ahli! Selecţionerul spune că transferul prezentat ca un real succes de către agentul jucătorului nu a fost tocmai pe placul internaţionalului.

Selecţionerul i-a transmis lui Stanciu că rămâne în vederile sale, dar convocările vor veni doar dacă transferul în Arabia Saudită nu îi va afecta performanţele sportive. Contra a discutat cu mijlocaşul înaintea transferului la Al Ahli.

„Am vorbit puțin cu el. Din ce l-am simțit eu, era că să nu se facă. Că el a avut o problemă cu antrenorul la finalul anului trecut și mi-a zis că situația lui cu antrenorul nu e una tocmai plăcută la Sparta Praga. Și singura ofertă bună care a venit a fost de la clubul ăsta și el spera ca cluburile să nu se înțeleagă din punctul ăsta de vedere, dar până la urmă s-au schimbat lucrurile și a acceptat această provocare. Cred că și-ar fi dorit altă ofertă din Europa să fi putut alege. Dar, din păcate, nu a venit– a dezvăluit Contra la Digi Sport.

Din punct de vedere financiar, oferta de trei milioane de euro pe sezon a arabilor a fost una excelentă pentru Stanciu. Agentul jucătorului a prezentat şi partea sportivă a transferului ca pe una ideală pentru mijlocaşul cu 26 de selecţii în prima reprezentativă.

”Al Ahli, dacă mâine evoluează cu orice echipă din România, formaţia din Liga 1 nu vede mingea! Ăştia aduc numai ’magicieni’ la formaţiile de top. Al Ahli e Real Madridul Asiei” – a declarat Anamaria Prodan la Digi Sport. Cu siguranţă, lucrurile ar sta diferit în cazul unei reveniri a soţului impresarei, Laurenţiu Reghecampf, în Liga 1.

Al Ahli, sau „Real Madridul Asiei”, are în palmares două titluri de campioană în Arabia Saudită, ultimul cucerit în 1984. În Liga Campionilor Asiei, cea mai bună performanţă este prezenţa în finala din 1986.