Cosmin Contra a făcut o dezvăluire surprinzătoare după transferul lui Nicolae Stanciu la Al Ahli.

Selecționerul României dă clar de înțeles că Sparta l-a forțat pe Stanciu să accepte transferul, în condițiile în care cehii au primit 10 milioane de euro în schimbul mijlocașului.

„A fost decizia lui Stanciu și trebuie respectată!Fiecare jucător își alege drumul în viață. Stanciu a sperat să nu se facă, a vrut să joace la o echipă bună din Europa. Din ce am simțit din glasul lui, clubul l-a împins de la spate, oferta fiind foarte bună”, a spus Contra, la Digi Sport.

Fostul fundaș al naționalei României nu-l pune la zid pe Stanciu și dă exemplul golgheterului din Grecia, Aleksandar Prijovic.

„Prijovic a plecat de la PAOK, internațional sârb și golgheterul Greciei. A mers la echipa unde e antrenor Bilic (n.n. Al-Ittihad). Stanciu nu e singurul caz, inclusiv Soriano a ajuns în Arabia Saudită (n.n. Al-Hilal), a spus Contra.

„Sper să nu fie afectat nivelul lui fotbalistic. Îl știu cum se pregătește și ca persoană. Dacă va juca acolo bine și va avea același randament, nu vor fi probleme”, dă asigurări Contra.