Dezastrul de la Dinamo se vede din Rusia: “E clar că sunt la pământ!”

Fostul căpitan dinamovist Paul Anton a comentat situația echipei din  “Ștefan cel Mare”. Ca și alții, mijlocașul este de părere că singura soluție de redresare rămâne Mircea Rednic. 

Dinamo e chiar deasupra locului de baraj pentru evitarea retrogradării și mai are doar șanse matematice să prindă playoff-ul.

Reconstrucția e de durată, iar fostul căpitan Paul Anton crede că Mircea Rednic este omul potrivit.

“Situația e foarte grea, dar sper să lege mai multe victorii. Dacă vor reuși să facă asta, le va reveni moralul și lucrurile se vor schimba.

E clar că acum sunt la pământ și se vede lipsa de încredere. Cel mai important este ca nea Mircea să aibă liniște să lucreze. Din iarnă sunt convins că va face o echipă puternică. Este un antrenor care mi-a dat multă încredere.

Are de partea lui experiența, face antrenamente foarte plăcute, bazate foarte mult pe jocul cu mingea. Sunt multe exerciții de posesie sub diferite forme, dar care păstrează niște principii clare de joc.

Folosește trasee bine definite, care sunt repetate constant la antrenamente. Rednic a fost un factor decisiv pentru venirea mea în Ștefan cel Mare. Știam ce experiență imensă are în fotbal și cum se comportă cu fotbaliștii.

Eram convins că mă poate ajuta să evoluez în carieră. Uite că nu m-am înșelat atunci și am procedat foarte bine că am mers pe mâna lui!”, a spus Paul Anton într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Mijlocașul de 27 de ani este titular la Krîlia Sovetov Samara, în prima ligă din Rusia, și a ajuns jucător important pentru Cosmin Contra la echipa națională.