Dezastru pentru Budescu! Fotbalistul a pierdut procesul cu arabii, iar acum trebuie să plătească despăgubiri uriașe

Actualul mijlocaș al arabilor de la Damac, Constantin Budescu, a primit în urmă cu scurt timp o veste cum nu se putea mai proastă!

Budescu a decis să rupă contractul cu Al Shabab și să revină la Astra Giurgiu în vara anului 2019. Această alegere a internaționalului român i-au făcut pe arabi să pornească un proces la FIFA împotriva sa, astfel că acum trebuie să plătească despăgubiri în valoare de 725.000 de dolari, informează GSP.

Al Shabab câștigase procesul și în prima instanță, dar Constantin Budescu a făcut recurs în speranța că i se va da dreptate. Acum, forul internațional se pare că și-a menținut decizia, iar mijlocașul în vârstă de 32 de ani este bun de plată. Saudiții vor să își recupereze banii fie de la fotbalist, fie de la clubul pentru care a evoluat după plecarea din Golf, în speță Astra Giurgiu. Decizia poate fi atacată la TAS, în termen de 45 de zile.

budescu

Fosta campioană a României se pare că nici nu vrea să audă așa ceva și este gata să îl dea în judecată pe Budescu pentru a lămuri situația în ceea ce privește datoria către Al Shabab. Giurgiuvenii nu trec printr-o situație tocmai bună din punct de vedere financiar, iar formația pregătită de Eugen Neagoe este recunoscută pentru restanțele salariale din ultimele sezoane.

Cotat la 2.000.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com, Constantin Budescu a semnat un contract valabil până în vara acestui an cu Damac, urmând să încaseze nu mai puțin de 600.000 de euro.

Citește și Budescu, ‘victima’ regulamentului strict de la echipa națională: “Când un jucător are 2 kg peste, noi nu îl chemăm!”