RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dezamăgire pentru Arsene Wenger. Ce a declarat managerul lui Arsenal la ultimul meci european pe Emirates

Arsene Wenger se va despărți la finalul acestui sezon de Arsenal, după o experiență care se întinde pe 22 de ani. După egalul de pe Emirates, 1-1 cu Atletico Madrid, în semifinalele Europa League, managerul tunarilor și-a arătat dezamăgirea.

„Fanii au fost fantastici. Însă, am terminat meciul cu o dezamăgire. Toată această dezamăgire s-a produs pentru că noi i-am lăsat să marcheze în deplasare. Uitându-mă la cum am jucat şi la cum a curs meciul, este cel mai prost rezultat pentru noi. Trebuie să mergem acolo, să gândim pozitiv şi să ne calificăm. Au putut marca doar dintr-o pasă lungă în repriza secundă, este greu de înghiţit asta, dar trebuie să ne revenim. Din păcate, ei au marcat în deplasare un gol venit de nicăieri, iar acum trebuie trecem peste această dezamăgire si să pregătim meciul retur.

Portarul lor a apărat multe şuturi şi, după cum aţi văzut, în faţă au calitatea să profite de orice greşeală. Nu au primit gol în ultimele 11 meciuri consecutive acasă. Însă, noi nu trebuie să ne uităm la statistici, ci la evoluţia noastră, iar noi ştim că putem marca pe orice stadion” , a declarat Arsene Wenger.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare