CSM Bucureşti a pierdut meciul tur cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, scor 26-31. În Sala Dinamo, franțuzoaicele s-au aflat mereu în avantaj pe tabelă, dar ‘tigroaicele’ speră să obțină calificarea în retur.

La pauză a fost 14-11 pentru Metz. În repriza a doua, CSM București s-a apropiat la două goluri.

Pentru campioana României au marcat Radicevic (10 goluri), Lekic (9), Lazovic (3), Curea (1), Omoregie (1), Manea (1), Mehmedovic (1).

A fost un meci destul de greu, o luptă foarte mare. Ele ne-au învăţat toate combinaţiile în atac. Meciul a ţinut de ambiţia noastră, în prima parte ne-a mers apărarea mai slab, în a doua parte a fost mai bine, dar am făcut mici greşeli în atac. Cel mai greu e să alergi după adversar. Apărarea n-a mers aşa cum ne-am dorit noi în prima repriză. Eu zic că mai avem şanse. Depinde de noi, de ambiţia noastră. Mergem acolo să dăm totul, până la ultima picătură de energie„, a spus Oana Manea la DigiSport.

Din păcate, am suferit o înfrângere, pe care cred că o putem remonta la meciul retur. Nu cred că ne-au surprins cu nimic, cred că am pus prea mare presiune pe noi astăzi. Ne-am dorit enorm de mult să câștigăm acasă, în fața propriilor suporteri. În rest, au jucat ceea ce așteptam. Probabil mă credeți nebună, însă sunt optimistă, cred!„, a declarat portarul Paula Ungureanu.

Returul, care va stabili echipa calificată la Turneul Final Four, va avea loc pe 13 aprilie, în Franţa.

LIVE EHF Champions League: CSM Bucuresti Handbal vs. Metz Handball 🏐🙌🏻 #HaiCSMBucuresti 🐯❤️#CSMB #OrasulTau #EchipaTa #Ehfcl

Publicată de CSM Bucuresti Oficial pe Vineri, 5 aprilie 2019