Devis Mangia: “Suntem mulţumiţi că după 18 ani suntem în finala Cupei României!”

CS U Craiova s-a calificat după 18 ani în finala Cupei României. Chiar dacă au pierdut, miercuri, în deplasare, la Botoșani, cu scorul de 2-1, trupa antrenată de Devis Mangia a ajuns în ultimul act al competiției, grație rezultatului din manșa tur, scor 5-1.

La finalul partidei de la Botoșani, antrenorul echipei CSU Craiova, Devis Mangia a declarat că meciul de la Botoșani, din returul semifinalelor Cupei României, a fost unul dintre cele mai dificile de pregătit.

“Suntem mulţumiţi că după 18 ani ducem această echipă în finala Cupei României. Cred că a fost una dintre cele mai dificile partide de pregătit. A fost un meci dificil. Să jucăm în acest ritm, la această oră.”, a spus Mangia la Pro X.

De cealaltă parte, antrenorul FC Botoşani, Costel Enache, a declarat că echipa sa nu a arătat rău în cele două manşe cu CSU Craiova.

“O victorie care nu aduce mare bucurie, dar ne aduce speranţă şi ar trebui să aducă respect pentru minunaţii jucători pe care îi avem. Am exagerat puţin în margine, m-am simţit frustrat, dar fiecare trebuie să ne analizăm munca noastră. E dureros. După cele două manşe nu am arătat rău şi cu subiectivism şi cu puţină nesimţire cred că am fi putut ajunge în finală”.