Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat că nu a fost mulțumit de atitudinea jucătorilor săi în primele 45 de minute ale partidei cu Turris Turnu Măgurele, din optimile de finală ale Cupei României.

Craiova s-a impus cu 4-1 la Turnu Măgurele, după ce gazdele au condus cu 1-0 la pauză. Fotescu (33′) a înscris pentru formația din Liga a 3-a, iar Donkor (49′), Bancu (51′), Burlacu (79′) și Cicâldău (88′) au adus calificarea Universității.

Antrenorul italian a vrut să-i menajeze pe Koljic şi Mateiu, dar i-a introdus pe teren după pauză, pentru a întoarce rezultatul.

Suntem în sferturi, ne vom mai gândi la Cupa în februarie. Cred că am învăţat ceva şi din acest meci, voi vorbi despre asta cu jucătorii. Pentru mine a fost necesar să schimbăm ceva, iar în repriza a doua a fost OK. Nu am jucat foarte bine în prima repriză. Am făcut schimbări şi probabil jucătorii au înţeles mesajul meu.

Era important să dau minute jucătorilor care nu au evoluat mult – Dimitrov, Briceag, Tiago, Meza Colli şi Rocha. Voiam să-i menajez şi pe Koljic şi Mateiu, dar a fost nevoie să-i bag„,a spus Devis Mangia la DigiSport.

Universitatea Craiova este deținătoarea Cupei României.