Devis Mangia: “Lucrurile sunt schimbate la echipă. Avem caracteristici diferite”

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat că meciul cu CFR Cluj din Supercupa României va fi extrem de dificil și a recunoscut că formația sa are alte caracteristici, după plecarea titularilor Gustavo și Alexandru Băluță.

Supercupa României se va disputa sâmbătă, 14 iulie, pe arena „Ion Oblemenco” din Craiova, de la ora 20:30.

Va fi un meci foarte dificil, cu o echipă foarte bună, jucători puternici, un nou antrenor. Vom vedea dacă cu noul antrenor vor schimba ceva în stilul lor de joc. CFR-ul a luat jucători buni, echipa este şi mai puternică. Noi în acest moment avem o echipă foarte bună. Se mai poate schimba ceva, perioada de transferuri este lungă. Sunt mulţumit acum. În acest moment, avem nevoie de suporteri alături de noi. Este foarte important. Este clar că lucrurile sunt schimbate la echipă, acum avem caracteristici diferite. Anul trecut erau în atac Băluță, Gustavo și Mitriță. În sezonul trecut, meciurile cu CFR au fost echilibrate“, a spus Mangia la conferința de presă.

CFR Cluj, campioana României, a câștigat ultima confruntare cu Universitatea Craiova, deținătoarea Cupei României. În etapa a 8-a din play-off, ardelenii au câștigat cu 1-0.

Între timp, trofeul Supercupei României a fost prezentat pe arena din Craiova.

#SuperCupa a ajuns în #VulcanulDePeOblemenco! ⚽️#CampioniLaSuporteri #BataliaPentruSuperCupa

Publicată de Universitatea Craiova pe Vineri, 13 Iulie 2018