Detaliul dezvăluit de Soiledis după un an și jumătate în România: “Fac efortul ăsta”

Fotbalistul venit în vara anului trecut de la FC Botoșani mărturisește că a început să vorbească românește și dă amănunte cu privire la aspectele care îi fac viață mai frumoasă la noi în țară.  

La conferința de presă de dinaintea partidei cu Academica Clinceni, fundașul a oferit și o mostră a cunoștințelor de limba română pe care le-a dobândit în ultima perioadă. Fotbalistul grec a mărturisit că acumulează mult la acest capitol în timpul antrenamentelor și spune că sarmalele și mămăliguța sunt printre preferatele sale atunci când vine vorba de bucătăria românească.

sarmale

Soiledis are 16 meciuri jucate în tricoul roș-albastru iar fotbalistul de 29 de ani visează că câștige și un trofeu alături de coechipierii săi la sfârșitul acestui sezon. El are cinci cucerite în carieră până acum, toate în Grecia. Deocamdată jucătorul vicecampioanei se pregătește pentru confruntarea cu ilfovenii antrenați de Ilie Poenaru.

Fiecare meci este dificil. Dacă nu ești concentrat și nu dai 100% pe teren, orice echipă te poate învinge. Așa că trebuie să fim extrem de atenți la acest joc pentru că cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi. Totul merge bine, echipa este pregătită și sper să obținem ceea ce ne dorim” a spus Soiledis.

CITEȘTE ȘI –>> 9000 de lei lunar pentru Dinamo! Gest uriaș pentru salvarea trupei din Ștefan cel Mare