RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Detaliul care l-a impresionat pe Buș în prima zi ca jucător la FCSB: „M-a făcut să mă simt fotbalist”

Sergiu Buș a semnat un contract pe trei ani cu vicecampioana României și va fi unul dintre cei care va forma noua echipă de titlu dorită de Gigi Becali. 

Atacantul mărturisește ce l-a făcut să se simtă special în ziua în care și-a pus semnătura pe acordul său cu roș-albaștrii.

„A fost o senzație pe care n-am mai avut-o. Eram acolo, la palatul domnului patron, m-am simțit puțin emoționat. N-am mai fost pus într-o asemenea situație. La un alt club stai liniștit, semnezi, sunt doi, trei ziariști și gata. Aici e altceva și e foarte tare să fii tratat așa. Ca un fotbalist mare!”, a declarat Sergiu Buș pentru gsp.ro.

Acesta a explicat și ce l-a determinat să accepte oferta venită din partea lui Gigi Becali.

„A fost foarte scurtă negocierea. Domnul Becali l-a sunat pe Bogdan Apostu, agentul meu. Am decis cu soția, în zece minute. A fost un an greu la Gaz Metan, iar acum urmează încă o mare provocare pentru mine, câștigarea campionatului.

După atât timp, e momentul FCSB-ului. Vreau să jucăm în Europa. Am simțit că domnul Becali și cei din staff mă doresc. E important că sunt dorit. Nu îmi e frică de critici. O critică bună poate face cât două facultăți. Simt că mi se dă importanță”, a încheiat jucătorul de 27 de ani. 

CITEȘTE ȘI –>> ULTIMA ORĂ | Sergiu Buș, prezentat la FCSB! Becali: “Atacant ca el n-am avut până acum”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare