Lionel Messi s-a accidentat în meciul de campionat cu Valencia și are șanse mici să evolueze în El Clasico.

Starul argentinian a suferit o contrafractură la coapsă în meciul pe care Barcelona l-a disputat pe teren propriu în compania Valenciei, încheiat la egalitate, scor 2-2.

În minutul 70 al partidei, Leo Messi s-a ciocnit de Lattore, fundașul Valenciei, și a ieșit la marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale. Argentinianul a revenit pe gazon, a terminat partida în teren, dar nu a mai avut momente de strălucire.

Presa iberică scrie că Lionel Messi a simțit dureri și ieri, în prima zi de după meciul cu Valencia, iar doctorii i-au făcut o vizită la domiciliu. Ținând cont că sezonul este lung și Barcelona luptă pe mai multe fronturi, Valverde ar vrea să nu-l folosească în turul cu Real Madrid din semifinalele Cupei Spaniei.

Leo Messi a reușit o „dublă” în meciul cu Valencia şi a ajuns la al 11-lea sezon consecutiv în care marchează cel puțin 20 de goluri în La Liga.

Turul semifinalelor in Cupa Spaniei se va disputa miercuri 06.02.2019 de la ora 22:00 pe Camp Nou, iar returul pe data de 27.02.2019 pe Santiago Bernabeu.

160 de milioane este cota starului argentinian potrivit transfermarkt.com

Accidentarea lui Messi din meciul cu Valencia: