Neînțelegerile din cadrul tripletei letale a lui PSG sunt tot mai mari, iar Atletico Madrid vrea să profite de ruptura dintre Cavani și ceilalți doi jucători din atac, Neymar și Mbappe.

Matadorul e sărit din schemă de cei doi. Potrivit unei grafici foarte sugestive, care a fost făcută de cei de la „90 min”, relația de joc dintre Cavani și cuplul Neymar-Mbappe suferă teribil.

Astfel, procentajul paselor pe care Cavani le primește de la cei doi e de 0,5 la sută, respectiv 5 la sută! Asta în condițiile în care Matadorul joacă în mijlocul tripletei, e vârf împins și, teoretic, ar trebui să primească cele mai multe mingi!

31 la sută din pasele lui Mbappe sunt către Neymar, iar brazilianul l-a servit, la rândul său, cu un procentaj de 25 la sută.

Potrivit publicației spaniole AS, Diego Simeone insistă pentru aducerea lui Cavani la Atletico. Simeone l-a vrut mereu la echipa sa, însă prețul atacantului a fost prea mare pentru gruparea madrilenă.

CITEȘTE și Paul Pogba a ȘOCAT pe toată lumea! ”Nu merit Balonul de Aur!” Pe cine propune

Acum, Matadorul nu se mai simte în largul lui PSG și se apropie și de sfârșitul contractului (2020), astfel că tehnicianul lui Atletico speră să-l ia pe Cavani la un preț acceptabil.