Derby-ul Dinamo – FCSB, prefațat de un fost jucător al “câinilor”: “Sper o victorie a lui Dinamo”

Mihai Popescu, fostul jucător al lui Dinamo, a vorbit despre derby-ul Dinamo – FCSB, programat în această seară, de la 20:45, în cadrul etapei a 21-a a Ligii I.

Fundașul central spune că alb-roșii pot să câștige meciul cu FCSB, în ciuda diferenței din clasament.

Revenirea lui Steliano Filip în “Ștefan cel Mare” l-a încântat pe Mihai Popoescu.

Paul Anton știam că e un căpitan, am jucat cu el în echipă, chiar dacă puțin timp. Știu că e un caracter frumos și puternic și cred că e un lider binevenit al echipei în momentul de față. Și Sorescu, la început, a fost un jucător care promitea. A și demonstrat și demonstrează în continuare.

Mă bucur pentru el că a ajuns la nivelul în care să conducă echipa și să poarte banderola acestei echipe și sper eu ca împreună cu Paul să formeze un grup alături de ei și să conducă echipa spre victorie”, a declarat Mihai Popescu, potrivit prosport.ro.

mihai popescu dinamo

Jucătorul legitimat la Heart of Midlothian FC a vorbit și despre membrii DDB care țin în viață clubul din Ștefan cel Mare.

Sunt momente dificile, dar țin și eu să le mulțumesc suporterilor că fac aceste eforturi pentru a salva clubul, că asta au făcut, din mâna acestor, nici nu știu cum să le spun, că nu-i pot numi în nici un fel, nici nu vreau să mă gândesc la acești oameni și ce au avut în cap.

Chiar nu pot gândi despre proiectul lor, în ghilimele, dar au demonstrat acești suporteri minunați că sunt alături de echipă în cele mai grele momente și sper să o țină tot așa până găsesc pe cineva cu potență financiară să vină alături de ei”, a mai spus Popescu, pentru sursa citată.

mihai popescu 1
SURSA FOTO: Instagram Dinamo

Citește și EXCLUSIV | A câștigat trei trofee în “Ștefan cel Mare” și este categoric: “Dinamo mi-a rămas în suflet”