RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

”Derby de România”, sub lupa lui ”Dicanio”: ”FCSB are un mare plus”

FCSB și Dinamo se vor întâlni astăzi, 5 octombrie, în ”Derby de România”, pe Arena Națională, de la ora 20:30.

Roș-albaștrii și ”câinii” s-au mai întâlnit până acum de 175 de ori, ambele echipe reușind să se impună de 59 de ori.

Nicolae Dică, fost antrenor și jucător al roș-albaștrilor, a vorbit despre partida de foc din această seară. Tehnicianul lui FC Argeș este de părere că vicecampioana are un plus, datorită rezultatelor obținute în ultima perioadă.

”Cred că va fi un meci încins, pentru că ambele echipe nu stau bine în clasament. Sunt forţate să câştige pentru a-şi îndeplini obiectivul, acela de a intra în play-off. Cred că va fi un meci foarte disputat. Sunt două echipe, şi aici mă refer în mare la cei de la Steaua, cu jucători foarte valoroşi. Şi Dinamo are jucători, Nistor, de exemplu, care este un jucător foarte bun, Fabbrini, un jucător bun, care are calitate, dar la derby-uri nu contează locul din clasament, pentru că ştiu şi eu am fost acolo şi jucător, şi antrenor.

Am prins momente când noi eram în primele două locuri, locul 1, locul 2, iar Dinamo era mai în spate şi aveam meciuri foate grele şi chiar am pierdut acele jocuri. Eu sper să fie un joc disputat, un joc frumos şi să se impună echipa cea mai bună. Cred cei de la Steaua au un plus, pentru că au avut adversari foarte puternici, au reuşit să se impună, au făcut jocuri foarte bune, jocul este în creştere în ultima perioadă şi cred că au un plus” a declarat Nicolae Dică, la TelekomSport.

Citește și Roș-albaștrii, mesaj războinic înaintea derby-ului: ”O să avem 18 jucători ca leii!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare