“Depindem numai de noi!” Teja a explicat titularizarea lui Gnohere

Antrenorul FCSB, Mihai Teja, a declarat că echipa lui mai are șanse să câștige titlul, deși este la 5 puncte de liderul CFR Cluj. Teja a surprins prin titularizarea lui Harlem Gnohere în atac, în locul lui Ioan Hora.

‘Bizonul’ nu a dezamăgit la Giurgiu. Atacantul francez a înscris în minutul 29 și a ajuns la 12 reușite în acest sezon.

Gol Gnohere

Harlem Gnohere a deschis scorul în partida cu Astra. Era minutul 29 al meciului, iar francezul și-a confirmat statutul de golgheter. În schimb a evitat să celebreze golul. Fazele meciului le vezi aici —-> https://bit.ly/2Jk6idS

Publicată de Telekom Sport Romania pe Duminică, 17 martie 2019

În etapa a doua din play-off-ul Ligii 1, FCSB a învins Astra Giurgiu cu 2-0, după reușita lui Iulian Cristea. (VIDEO)

Nu există niciun meci fără emoții. Îi felicit pe jucătorii, au intrat foarte bine. Știau că sunt trei puncte foarte importante. Sper ca, după pauză, să revenim și mai puternici. Am spus tot timpul că depindem numai de noi, pentru că mai sunt foarte multe meciuri de jucat. 

Dacă Eddy Gnohere dă gol, joacă foarte bine, normal că va rămâne în echipă. Dacă Hora joacă bine și dă gol, rămâne în echipă. La fel Rusescu. Am explicat că cel mai bun atacant va juca. Hora a jucat trei meciuri foarte bine, a dat goluri. La meciul cu Viitorul, Hora n-a fost la un nivel foarte bun“, a spus Mihai Teja la DigiSport.

clasament play off 2