RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum poate fi penalizat Dennis Man după transferul la Parma: ,,Trebuie să faci nişte dovezi”

Dennis Man a semnat cu Parma la începutul anului, după ce italienii i-au plătit lui Gigi Becali suma fabuloasă de 13 milioane de euro.

Deşi Anamaria Prodan era agentul jucătorului, mutarea în Serie A a fost intermediată de către firma la care asociaţi sunt fraţii Becali, Giovanni şi Victor.

Anamaria Prodan Dennis Man

Impresara s-a supărat pentru că a fost sărită din schemă şi declara că îl va da pe Dennis Man în judecată, pentru a obţine anumite drepturi financiare care îi reveneau. Victor Becali spune că pentru a face acest lucru, Anamaria Prodan ar trebui să aducă anumite dovezi prin care să arate că a negociat cu oficialii Parmei.

,,Şi în Italia a fost forţat să semneze? Sau cum? Băiatul s-a dus, i-a convenit contractul, s-a mai negociat, s-a mai pus, s-a mai luat. A semnat de bună voie şi nesilit de nimeni. Credeţi că nu s-ar fi aflat dacă ar fi fost forţaţi să semneze? Nu ştiu dacă l-a dat în judecată.

victor becali

Intermedierea a fost făcută de către Dragoş Sârbu. Chiar nu ştiu! Dacă doamna doreşte, şi am înţeles din declaraţiile din presă că doreşte, îl poate acţiona în judecată, este dreptul dumneaei. Dacă o instanţă va decide, dar eu ştiu că trebuie să fii înregistrat la federaţie.

Asta ştiu eu, trebuie să fii declarat intermediar la federaţie, nici nu ştiu dacă doamna este sau nu este, nu ştiu, nu am cunoştinţa de aşa ceva pentru că nu mă preocupă subiectul ăsta. Trebuie să faci nişte dovezi, că ai discutat cu echipa respectivă, că ai făcut propuneri, că ai dus nişte tratative, că ai făcut, că ai dres… Trebuie să faci, că nu-ţi dă nimeni dreptul la bani… FIFA recomandă semnarea unui contract doi, maximum trei ani.”, a declarat Victor Becali, pentru Digisport.

Dennis Man are deja 9 meciuri pentru Parma în acest sezon, formaţie pentru care a reuşit şi un assist.

profimedia 0599207614 scaled
Sursa foto- Credit Massimo Paolone/LaPresse, Profimedia Images

Citește și VIDEO | Parma a fost învinsă deși a condus. Cum s-au descurcat Man și Mihăilă

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare