Dennis Man, supărat din cale-afară: ”Nu găsim explicații!”

dennis-man

FCSB a remizat cu FC Botoșani pe Arena Națională, scor 1-1, iar Dennis Man a găsit cu greu explicații pentru încă un pas greșit în Liga 1.

În urma rezultatului de aseară, formația roș-albastră rămâne la 10 puncte în spatele liderului Craiova și la 8 în spatele CFR-ului.

Dennis Man este supărat din cauza prestației FCSB-ului și recunoaște că vina nu este a lui Vintilă sau a lui Becali, ci a lui și a coechipierilor săi.

”Am pierdut puncte prea uşor, nu înţelegem ce se întâmplă. Fiecare meci îl începem bine, conducem, apoi pe parcurs se întâmplă ceva şi luăm gol foarte uşor. Nu ne mai facem jocul nostru şi, din păcate, nu găsim explicaţii.  

Trecem printr-o perioadă foarte proastă, ne-a mai rămas Cupa şi sperăm să facem mai multe în Cupă. În primul rând este vina noastră, pentru că noi intrăm pe teren, nu antrenorul, nu patronul echipei. Vina este la noi. Cum am mai spus, nu ne regăsim şi, din păcate, nu reuşim să ne impunem.

Sunt prea supărat să mă gândesc la asta acum. Îmi doresc cel mai mult să facem noi o treabă bună şi să reuşim să ne impunem la fiecare meci, să ne facem jocul nostru. Ne dorim să câştigăm Cupa, doar aşa vom salva sezonul. Nu ştiu. Cum am mai spus, nu vreau să comentez acum, nu îmi trece prin cap să plec. Mă gândesc aici, sunt aici şi îmi doresc ca noi să facem o treabă cât mai bună.” a declarat Dennis Man la finalul meciului cu FC Botoșani.

dennis-man-fcsb

Situația de la FCSB, prin ochii lui Anghel Iordănescu

Fostul selecționer Anghel Iordănescu este invitatul lui Claudiu Giurgea la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, duminică, de ora 18:00. Antrenorul va discuta inclusiv despre situația de la FCSB.

Citește și Mai rămâne Vintilă la FCSB? Răspunsul categoric dat de Becali după egalul cu Botoșani