RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dennis Man și-ar putea amâna debutul la Parma: “Are nevoie de timp”

Ilie Dumitrescu nu crede că Dennis Man va debuta duminică, în meciul cu Napoli.

Fostul internațional român spune că noul fotbalist al Parmei are nevoie de o perioadă de adaptare.

Acum este gata. După test și vizită medicală, poate primește banii și Gigi Becali. Răzvan Marin s-a impus la Cagliari după ce a avut o perioadă în care a jucat în Belgia. După aceea a avut și perioada la Ajax. Man are nevoie de timp, la noua echipă.

Sunt două transferuri importante pentru Parma. Sunt sume foarte mari pentru un club precum Parma. Există potențial mare, dar cred că au nevoie de timp. Eu spun că o să-i vedem curând pe benzile formației din Italia. Man are însă nevoie de timp”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu 1

La rândul lui, Daniel Niculae speră că Nan se va integra la Parma și cu ajutorul lui Mihăilă.

Este de bun augur sosirea lui Man pentru Mihăilă. În străinătate este dificil pentru un jucător român. Oficial, Dennis Man este milionar în euro. Trebuie să muncească mult, să se impună și să rămână acolo. Iar prin evoluțiile bune să deschidă porțile și pentru alți jucători români”, a declarat și Daniel Niculae

daniel niculae

Dennis Man (22 de ani) s-a transferat vineri de la FCSB la Parma, cu care a semnat un contract valabil până la data de 30 iunie 2025.

După 19 etape, Parma ocupă locul 19 din 20, cu 13 puncte, la o lungime de prima poziție neretrogdabailă, ocupată de Torino.

Astfel, Parma va avea în lot trei fotbalişti români, Dennis Man, Valentin Mihăilă şi Reinaldo Radu. Man va purta tricoul cu numărul 98 la Parma, acelaşi pe care l-a avut şi la FCSB.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare