RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dennis Man, sfătuit să refuze transferul în Serie A: „Echipa traversează o perioadă foarte grea”

Parma şi-a manifestat interesul pentru jucătorul FCSB-ului, Dennis Man (22 de ani). Mijlocașul a fost sfătuit să nu se transfere la echipa italiană.

Gerarldo Alves, fostul fundaş al FCSB-ului, a vorbit despre posibilul transfer al lui Dennis Man la Parma și a dezvăluit de ce nu îl sfătuieşte pe tânărul jucător să aleagă echipa italiană.

Nu-l văd la Parma în acest moment! Fratele meu e acolo, iar echipa traversează o perioadă foarte grea. Au schimbat antrenorul, au mulţi jucători accidentaţi. Nu ştiu cât de bine ar fi să plece acum la o echipă precum Parma.

Eu văd jucătorii români evoluând mai repede în Spania decât în Italia. În Italia e un fotbal închis, se bazează mult pe alergare, pe muncă. Greu să găseşti antrenori care să te lase să joci. Doar Atalanta joacă un fotbal diferit faţă de celelalte echipe din Italia.

Nu putem spune dacă valorează cât spune Gigi Becali. Important e ca un conducător sau un antrenor (n.r – de la un club din străinătate) să se îndrăgostească de el şi să spună că îl place foarte mult pe jucător şi că are nevoie de el”, a spus Geraldo Alves, potrivit gsp.ro.

Parma ocupă locul 19 în Serie A, cu 13 puncte. Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com cota de piață a lui Man.

Patronul FCSB-ului cere 15 milioane de euro în schimbul mijlocașului în vârstă de 22 de ani.

Dennis Man este cel mai scump jucător din Liga 1, acesta fiind cotat la 6,5 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com.

Citește și VIDEO | Verdictul medicilor în cazul accidentării suferite de Florin Ștefan

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare