Dennis Man, pus pe un piedestal la Parma! ,,E mai bun decât Robben şi Mutu”

Transferul lui Dennis Man la Parma a devenit ieri oficial, după ce toare actele au fost semnate în prezenţa preşedintelui Krause.

13 milioane de euro va încasa FCSB de pe urma jucătorului, care a devenit cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1.

După ce a semnat contractul cu cei de la Parma, clubul a anunţat imediat mutarea prin intermediul reţelelor de socializare.

Dennis Man la Parma

După ce s-a oficializat totul şi informaţia a apărut peste tot, fanii celor de la Parma au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man, care a ales să poarte numărul 98 şi formaţia emiliană.

E mai bun ca Robben!”, ”Va fi mai mare ca Mutu”, au scris suporterii în secţiunea de comentarii.

Îți multumim, Kyle Krause (n.r. – patronul american al echipei), pentru că l-ai adus pe Dennis Man la Parma. Asta înseamnă că ascultați părerea suporterilor”, „O să fie mai bun decât Robben, l-am văzut în Liga 1” sau „Nu v-ați înșelat cu transferul. Va deveni mai mare decât Mutu, veți vedea.”, au mai scris aceştia, încântaţi de venirea lui Dennis Man la Parma.

man parma 1

Transferul lui Dennis Man la Parma este în acest moment a 7-a cea mai scumpă mutare realizată de un club de fotbal în luna ianuarie a anului 2021.

Mijlocaşul de 22 de ani ar putea debuta pentru Parma, în acest weekend, într-un meci de foc, contra celor de la Napoli.

17 goluri în 20 de meciuri a reuşit Dennis Man în Liga 1, înainte de a accepta ofera de transfer care a doborât un nou record în fotbalul românesc.

6.500.000 de euro este cota noului jucător din Seria A, potrivit transfermarkt.com.

man parma 4

Citeşte şi Lovitură primită de FCSB pe piaţa transferurilor! Favoritul lui Becali semnează cu CFR Cluj: ,,Suntem pe ultima sută de metri”