Dennis Man, primul mesaj după transferul la Parma! “Cel mai greu moment din viaţă!”

Dennis Man a postat pe Instagram un mesaj emoţionant la despărţirea de FCSB! Atacantul transferat la Parma a petrecut patru ani şi jumătate în tabăra roş-albaştrilor.

Man a ţinut să le mulţumească atât suporterilor cât şi tuturor celor de la FCSB, echipă care l-a transferat înainte să împlinească 18 ani.

Cel mai greu moment al vieții mele, ziua când trebuie sa mă despart de voi! 4 ani și jumătate Steaua mi-a fost casă, mamă, tată, frate… lucruri pe care le-am lăsat la Arad. 

Mulțumesc colegilor si staffului, mulțumesc suporterilor și vouă, oamenilor care m-ați susținut în momentele bune și în momentele mai puțin bune, mulțumesc familiei Steaua! Al vostru, Dennis”, a postat Man.

Man a aranjat trei poze pentru a forma un mare “MULŢUMESC” pe pagina principală a contului de Instagram. Noul jucător al Parmei are 105.000 de urmăritori pe reţeaua socială.

mesaj man

CITEŞTE ŞI: BREAKING NEWS | Dennis Man este oficial jucătorul Parmei. Contractul i-a fost înregistrat

Dennis Man a ajuns la FCSB în 2016, atunci când roş-albaştrii au plătit 420.000 de euro pentru a-l transfera de la UTA. Man pleacă din România cu un singur trofeu important în palmares: Cupa României, cucerită în 2020 după finala cu Sepsi. Atunci, Man a marcat singurul gol al partidei disputate la Ploieşti.

Pentru FCSB, Man a marcat 48 de goluri şi a reuşit 29 de pase decisive.

În vârstă de 22 de ani, Dennis Man a fost prezentat oficial la Parma, echipă pentru care a semnat un contract valabil până în 2025. În Italia, Man va câştiga puţin peste un milion de euro pe sezon.

Italienii de la Parma au plătit 13 milioane de euro plus bonusuri pentru transferul internaţionalului român. Giovanni Becali a negociat transferul în Serie A, la fel ca şi în cazul celuilalt român de la Parma, Valentin Mihăilă.