Dennis Man, jucătorul momentului în Liga 1! ,,L-a forţat pe Rădoi să-l ia la naţională”

Dennis Man este cel mai în formă jucător de la FCSB în acest moment, după ce a marcat nu mai puţin de nouă goluri în acest sezon.

Man este golgheterul campionatului din România, alături de colegul său, Florin Tănase, un alt fotbalist aflat într-o formă bună.

În ultimul meci de campionat, în victoria cu Botoşani, scor 4-1, Man şi Tănase au marcat câte două goluri fiecare. În partea a doua a meciului, Dennis Man a fost trecut în poziţia de atacant central.

Ilie Dumitrescu a comentat evoluţia lui Dennis Man din atac şi spune că mijlocaşul arată bine şi ca număr ,,nouă fals”.

,,Va fi interesantă formula asta. Steaua caută 9 ideal de doi-trei ani, și înainte dar și după plecarea lui Bizon (n.r. – Harlem Gnohere). Man a arătat bine cu 9 fals. A arătat bine și cu Vintilă, antrenor, în sistem 4-2-3-1, cu Tănase în spatele lui Coman, și Man în față.

dumitrescu

E, acum echipa acoperă mai bine cu Coman și cu Moruțan pe faza defensivă și cu Tănase în linia de mijloc din spatele atacanților, în sistemul 4-3-3. Apoi, în 4-3-1-2 ai rombul ăsta cu care poți surprinde de pe oricine. Așa i-a învins pe Craiova, spre exemplu. Au tonus, au ritm, au personalitate, e mare diferență față de sezonul trecut”, a spus Dumitrescu pentru Digisport.

Fostul internaţional a comentat şi convocarea lui Man la naţionala lui Rădoi. Acesta spune că Man este cel mai bun jucător din campionat în acest moment şi nu crede că mijlocaşul ar fi trebuit să fie convocat la naţionala U21 pentru meciul decisiv cu Danemarca. Dumitrescu spune că Man l-a forţat pe Rădoi, prin evoluţiile sale, să îl ia la naţionala mare.

dennis man 1
SURSA FOTO: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

,,Man este cel mai bun jucător din campionatul nostru. El merita să joace la naționala mare. L-a forțat pe Mirel Rădoi să-l ia la echipa mare, prin prestațiile de la FCSB dar și de la tineret”, a mai spus Ilie Dumitrescu, potrivit sursei citate.

Cu Dennis Man într-o formă de invidiat, FCSB a ajuns pe primul loc în Liga 1, la egalitate cu Universitatea Craiova, ambele având în acdest moment câte 24 de puncte.

Citeşte şi Meme Stoica, o nouă ironie la adresa lui Dinamo, după ce ,,câinii” au pierdut cu Viitorul! ,,Vă mulţumesc”