Dennis Man, în continuare lăudat în Italia: “S-a distins prin spirit de sacrificiu și prin calități tehnice”

Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop / Sportimage, Profimedia Images Dennis Man

Dennis Man a intrat în vizorul unor cluburi importante din Serie A, precum  Napoli, AS Roma, AC Milan și Lazio, în urma prestațiilor de la Parma. 

Parma are șanse mari să retrogradeze, dar cei de la Parma Live au scris că Dennis Man ar putea fi păstrat la echipă, pentru a se ataca promovarea în prima ligă italiană.

Printre atâtea note discordante ale acestui sezon, pentru Parma există un motiv care face ca zâmbetul să fie posibil. Este vorba despre jucătorul născut în 1998 care s-a distins prin spirit de sacrificiu, prin dorința de a se face remarcat și, mai ales, prin calități tehnice. […]

Va rămâne și în Serie B? Pentru o promovare rapidă ar fi cu siguranță de dorit să rămână și asta este prima impresie pe care ne-o dă”, au scris cei de la Parma Live.

Dennis Man Parma1 Maurizio Borsari AFLOprofimedia 0589487050
Sursa Foto: Maurizio Borsari-AFLO Profimedia Images

11.000.000 de euro este cota de transfer a lui Dennis Man, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 13 meciuri, două goluri și o pasă decisivă reprezintă bilanțul fostului fotbalist al celor de la FCSB din momentul transferului la Parma.

După 32 etape, Parma a acumulat doar 20 puncte, iar în următoarea etapă, joacă cu ultima clasată, Crotone.

Citește și Probleme financiare grave pentru Parma, echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă