Dennis Man este cu gândul la plecare: “Mă vor acolo, să mă duc?”

Internaționalul român, Dennis Man nu și-ar dori să rămână la Parma dacă formația de pe Ennio Tardini va retrograda în Serie B.

Parma este penultima în Serie A, echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă are șanse tot mai mici să se salveze de la retrogradare la finalul acestui sezon. Echipa lui Roberto D’Aversa este la 11 puncte în spatele lui Torino, prima aflată deasupra liniei retrogradării.

Trabzonspor formația de pe locul 4 din campionatul Turciei este interesată să îl achiziționeze pe Dennis Man. Jucătorul în vârstă de 22 de ani, l-a întrebat pe colegul său de la Parma, Juraj Kucka, care evoluat pentru Trabzonspor ce îi poate spune despre formația turcă. Cehul în vârstă de 34 ani, Juraj Kucka i-a transmis românului că “E cel mai bun loc unde poți să evoluezi., potivit celor de la Karadeniz Gazete

juraj profimedia 0605303001 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Photo Andrea Staccioli / Insidefoto /Sipa USA Juraj Kucka

Conform jurnaliștilor din Turcia, Parma ar fi dispusă să îl împrumute pe Dennis Man un sezon la un club bun pentru a căpăta mai multă experiență.

Cotat la 11.000.000 de euro de site-urile specialitate, Dennis Man a bifat 14 prezențe în tricoul “cruciaților” în acest sezon de Serie A pentru care a reușit să marcheze două goluri și să ofere o pasă decisivă.

profimedia 0607115727 scaled
Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop / Sportimage, Profimedia Images Dennis Man

Citește și Parma are o ofertă pentru Dennis Man. Ce formație a pus ochii pe român