Dennis Man, din Serie B în Champions League! Se va bate cu Messi și Zidane

Sursa foto- Credit Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images

Parma este într-o situație disperată în Serie A, dar poate profita de pe urma lui Dennis Man.

Românul trece printr-o perioadă bună la echipa italiană și poate aduce multe milioane de euro în contul emilianilor. Aproape sigură de retrogradare, Parma nu duce lipsă de oferte pentru Dennis Man, printre cei mai în formă jucători ai echipei.

profimedia 0603171274 scaled
Sursa foto- Credit Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images Dennis Man

După ce a intrat în vizorul unor cluburi importante din Serie A, precum Napoli, AS Roma, AC Milan, Lazio sau Fiorentina, ultima echipă care și-a manifestat interesul vine din Spania. Jurnaliștii iberici notează că Seviila îl dorește pe internaționalul român, fiind pe placul cunoscutului director sportiv, Monchi.

monchi

Presa din Spania anunță că dacă Parma retrogradează, Man va fi scos la vânzare, iar Sevilla poate profita și să-l achiziționeze pe jucătorul care are contract până în 2025 cu emilianii.  Seviila este pe locul patru în campionatul Spaniei, cu 67 puncte, după 32 etape, iar în vară caută să se întărească cât mai bine pentru sezonul viitor când vor juca din nou în UEFA Champions League.

profimedia 0603171248 scaled
Sursa foto- Credit- Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images Dennis Man

Ultimul român care a jucat la echipa spaniolă a fost Raul Rusescu, cumpărat în 2013 de la FCSB. Atacantul român a bifat doar șapte meciuri și a marcat de trei ori.

CITEȘTE ȘI –>> Un român de 15 milioane de euro! Jucătorul este dorit de echipa la care Adi Mutu a fost idol