Dennis Man, unul dintre cei mai buni marcatori ai FCSB-ului a vorbit despre meciul cu Universitatea Craiova.

Fotbalistul de 20 de ani a declarat că nu îl interesează să marcheze, atât timp cât echipa câștigă meciul cu Universitatea Craiova. Fotbalistul i-a lăudat pe olteni și a explicat că meciurile sunt mai frumoase când se întâlnesc echipe care joacă fotbal.

”Se vor întâlni două echipe foarte bune cu jucători de calitate. Este mai frumos când se întâlnesc cu două echipe care joacă fotbal. Nu contează cine marchează, contează să câștigăm. Noi luăm fiecare meci și încercăm să dăm totul. Craiova este o echipă care îți permite să joci fotbal.

Cu Chiajna, etapa trecută, am avut ocazii, dar nu ne-am concentrat destul la finalizare iar asta ne-a costat. Cu siguranță, asta nu se va mai repeta cu Craiova.” a declarat Dennis Man la conferința de presă.

”Perla” lui Gigi Becali a marcat sezonul acesta 7 goluri în 23 de meciuri pentru FCSB. Cota lui de piață este de 3.5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Arena Națională va găzdui duminică, 24 februarie, derby-ul etapei a 25-a dintre FCSB și Universitatea Craiova. Ambele formații se află la egalitate de puncte, 45, iar distanța față de liderul CFR Cluj este de 3 puncte.