Dennis Man, criticat în presa din Italia! Mihăilă a cules laudele

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au jucat ambii câte o repriză în meciul pierdut de Parma, 1-2 cu Inter. Presa din Peninsulă a evaluat prestaţiile celor doi jucători români.

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport i-au dat lui Man doar notă de trecere după duelul cu liderul. Italienii aveau aşteptări mai mari de la fostul jucător al FCSB.

„Ușor ca un fum. De la un tânăr talent ca el, te aștepti să fie mai concret. A trebuit să iasă însă la pauză, din cauza unei lovituri dure. Mai puține «floricele» și mai multe șuturi!” – au scris jurnaliştii italieni.

Man a primit o notă mai bună în Corierre dello Sport. „Ideea antrenorului D’Aversa, având în vedere natura cuplului de atacanți ales, e foarte clară. Două vârfuri mici și alunecoase ce să se strecoare între giganții defensivei interiste. Și românul chiar s-a deplasat bine și mult, încercând să se infiltreze printre picioroangele nerazzurrilor. A fost nevoit să iasă, lovindu-se la cap după o ciocnire cu Bastoni – au scris ziariştii care l-au notat cu 6 pe român.

Mihăilă a adus “piper” în meci

Intrat în teren din primul minut al reprizei secunde, Mihăilă a fost apreciat de ziariştii italieni.

„A apărut la pauză și a adăugat piper meciului. Are curajul de a intra în dueluri unu la unu, caută mereu să creeze superioritate numerică” – au scris cei de la Gazzetta, care i-au dat nota 6,5.

Şi presa locală i-a apreciat la fel pe cei doi jucători români. Gazzetta di Parma l-a lăudat pe Mihăilă.

“Mai degrabă evanescent, și pentru că a încasat câteva lovituri, între care un umăr de la Bastoni, ce l-au zdruncinat. Man a trecut pe lângă gol cu o deviere aeriană și a ieșit la pauză. Nota 5,5.

Putând să dea totul într-o jumătate de meci, devine deseori greu de prins de către adversari, dar Mihăilă trebuie să învețe să fiu mai lucid și mai veninos la finalizare. Nota 6,5″

După 1-2 cu Inter, Parma a rămas pe penultimul loc al clasamentului în Serie A. den