Dennis Man e vedetă la Parma: “Și-a făcut simțit impactul în Italia!”

Sursa foto- Credit Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images

Dennis Man, jucătorul român de la Parma i-a cucerit pe italieni după ultimele evoluții din Serie A.

Internaționalul român, Dennis Man i-a cucerit definitiv pe suporteri de pe “Ennio Tardini” dupa ultimele evoluții bune din campionat, iar presa locală îl consideră deja un star pe jucătorul pregătit de Roberto D’Aversa. Jurnaliștii italieni speră ca atacantul în vârstă de 22 ani să continue și la Parma în Serie B daca echipa retrogradează.

”Printre notele discordante ale acestui sezon, există una la care reacția este una de bucurie. Ne referim la Dennis Man – atacantul născut în 1998 s-a remarcat prin spiritul de sacrificiu, dorința de a juca cât mai bine și, în special, prin calitățile tehnice.

profimedia 0603171276 scaled
Foto: Crediyt- Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images Dennis Man

Așa s-a întâmplat și la meciul cu Cagliari. Golul lui a adus echipa în avantaj, 3-1, putea fi momentul care tranșa disputa. O execuție cu efect, plasată exact atât cât portarul Vicario să nu o poată atinge. O copie după șutul prin care a înscris la Benevento.

profimedia 0603171274 scaled
Sursa foto- Credit Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images Dennis Man

Sunt execuții în forță și precise, cu o tehnică de invidiat. Și-a făcut simțit impactul în Italia după o perioadă de acomodare. Va rămâne și în Serie B? La prima vedere, nu ar avea probleme să joace în primul eșalon. Are deja două goluri marcate în deplasare, acum sperăm să-i vedem bucuria de a înscrie și pe Tardini”, au scris italienii de la parmalive.

Citește și Dennis Man și Valentin Mihăilă, față în față cu Cristiano Ronaldo: “Juventus nu este invincibilă”