Denis Drăguș a rămas fără antrenor! Anunțul făcut de Standard

Fostul portar Michel Preud’homme (61 de ani) a renunţat la funcția de antrenor al echipei belgiene Standard Liege, dar va rămâne în cadrul clubului, ca vicepreşedinte.

Preud’homme a semnat cu Standard Liege în mai 2018, dar a mai pregătit echipa în perioadele 2001–2002 și 2006–2008.

Mintea mea încă vrea să fiu antrenor şi să merg la război, dar corpul meu îmi spune că nu voi rezista. Dorinţa de a antrena acest grup, pe care l-am format şi pe care îmi place să-l antrenez, este încă prezentă. Dar, la 61 de ani, mai am puterea să mă angajez într-un an suplimentar cu toate cerinţele pe care le solicită profesia? Nu-mi pot permite să fiu antrenor din nou în viitor. Voi rămâne în club, în calitate de vicepreşedinte şi voi avea grijă de structurile generale ale clubului legate de sport“, a declarat Preud’homme pentru site-ul oficial al clubului.

Michel Preud’homme s-a format ca portar la Standard Liege, echipă pentru care a jucat în perioada 1977–1986.

Potrivit presei belgiene, antrenorul francez Remi Garde (54 de ani) este favorit să o preia pe Standard Liege.

Denis Drăguș (20 de ani) este la Standard Liege din august 2019, după transferul de la Viitorul. A jucat în doar două meciuri în campionat și unul în Cupa Belgiei.

dragus standard

Campionatul Belgiei a fost ‘înghețat’ înainte de încheierea sezonului regulat, din cauza pandemiei de coronavirus. Standard Liege a ocupat locul 5 în clasament şi va participa în preliminariile Ligii Europa.

CITEȘTE ȘI -> Ianis Hagi a intrat în topul celor mai bine plătiți fotbaliști români! Ce salariu are la Rangers

CITEȘTE ȘI -> Manchester City, la tribunal! Procesul de sute de milioane de euro