Denis Alibec, în culmea fericirii! Dani Coman a făcut anunțul: “Există posibilitatea să plece”

Dani Coman a explicat care este situația lui Denis Alibec, după ce Ioan Niculae nu a fost de acord cu plecarea sa în Turcia.

Președintele clubului Astra a anunțat că, în cazul în care atacantul în vârstă de 29 de ani va mai primi oferte, clubul din Giurgiu este deschis la discuții.

“E normal să fie supărat, dar eu cred că după aceste două meciuri vor mai fi oferte pentru el și se va ajunge la un numitor comun. Dacă va mai primi vreo ofertă o vom lua în calcul și există posibilitatea ca Denis să plece. Ne dorim să scoatem investiția pe care am făcut-o în Denis, de 1.2 milioane de euro.

Dacă nu, din luna ianuarie, Denis va fi liber să semneze cu orice club, dar nu va putea juca la viitoarea echipă decât din vara anului următor.

Eu mi-aș dori să avem oferte pentru Denis, să să vorbim despre un transfer acum, nu la iarnă. Se pregătește foarte bine, își încurajează colegii. Îl cunoaștem cu toții, e un fotbalist extraordinar, dar atunci când are momente și echipa nu îl ajută devine irascibil și are gesturi pe care ulterior le regretă”, a declarat Dani Coman, la Digi Sport.

2 alibec dani coman

Dani Coman a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Alibec, după jocurile de la echipa națională.

“Merită felicitări pentru cele două jocuri. A fost unul dintre cei mai buni jucători din reprezentativa României. A avut multă dorință de a demonstra că e un jucător valoros, a avut determinare, a avut tot ceea ce îi trebuie, a spus președintele Astrei, la Digi Sport.

1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com