RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Denis Alibec dă de pământ cu MM Stoica! ”Nu m-a vrut niciodată la Steaua!”

Fostul jucător al echipei FCSB, Denis Alibec, 27 de ani, actualmente atacantul Astrei Giurgiu a trimis constant săgeți către conducerea și stafful tehnic al vicecampioanei României.

Deși a anunțat în nenumărate rânduri că FCSB este pentru el un capitol închis, Alibec nu se poate abține atunci când vine vorba despre Nicolae Dică&Co. Ultima dezvăluire făcută de atacantul giurgiuvenilor este legată de faptul că cearta dintre el și tehnicianul FCSB ar fi fost alimentată de directorul sportiv, Mihai Stoica.

Citește și VIDEO | Șoc pe Old Trafford: Manchester United, eliminată din Cupa Ligii de o echipă din liga a doua

„Probabil de la MM a venit schimbarea radicală (nr. a lui Nicolae Dică), nu știu. Din câte am înțeles, el nu m-a vrut niciodată la Steaua. Nu știu dacă ăsta a fost motivul. Dar cât a stat mister Reghecampf s-a comportat frumos cu mine, nu am avut probleme. Probabil că s-a schimbat după cearta de la Ovidiu, când m-am întors către el”, a dezvăluit, pentru Gazeta Sporturilor, Alibec.

Mai mult, Alibec susține că MM Stoica ar fi încercat să strice și relația de prietenie pe care acesta o are cu Constantin Budescu: „Din ce am înțeles, el i-a zis lui Budescu că eu nu-l vreau la Steaua. Înainte de a veni. Probabil pentru a băga râca între noi”, a concluzionat Alibec.

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare