Delir în direct! Gigi Becali, noi derapaje la adresa femeilor. “Aici e intenția dracului! Mai bine îmi tai capul!”

FCSB va fi obligată, ca și celelalte echipe din Liga I, să facă echipă de fete, pentru a putea lua licența pentru sezonul viitor. Gigi Becali a făcut noi declarații incredibile la adresa femeilor care joacă fotbal și a anunțat că nu va merge niciodată la un meci, pentru că “va fi bătut la Judecata de Apoi”!

Becali spusese că va prelua o echipă de fete dacă FRF îl va obliga.

DETALII AICI Gigi Becali își face echipă de fotbal feminin! Cine sunt fetele care vor juca pentru FCSB

Asta nu-l va face însă să-și schimbe părerea cu privire la fotbalul feminin. De fapt, Gigi Becali a făcut noi declarații cu privire la subiect, incredibile pentru Europa anului 2020.

 

Lumea și-a pierdut mințile și spune «Hai să facem femeia pe post de egalitate cu bărbatul». Lumea chiar și-a pierdut mințile! Femeile poartă pantaloni și bărbații fuste. Asta e moda la Londra! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului”, a început Gigi Becali la Pro X.

fotbal feminin 1

Uite, cum vă învață dracii să băgați argumente. Dracii sunt cei mai inteligenți. Au cea mai mare inteligență pentru că au fost îngeri.

Vreți să fie batjocorit bărbatul? Asta e intenția dracului! Femeia să aibă putere, iar bărbatul să fie schimonosit! Vrea să se strice familia! D-aia nu mai sunt familii, pentru că își pierd capul.

Dacă Bodescu și Burleanu zic, fac echipă de fotbal feminin. Nu mă cert cu ei! Dar dacă le lovește mingea în sâni ce fac? Au sutien?”

Mai bine mă împușcați, dar nu vin la fotbal feminin. Mai bine îmi tai capul! Nu-l schimb pe Hristos. Chiar dacă e să mor, mai bine mor. Dar tot nu fac fotbal feminin! Oricum, se apropie sfârșitul… De ce să vin? Să mă bată la Judecata de Apoi? Mă întreabă «Ce ai căutat la fotbal?“, a mai spus Gigi Becali.