RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Declarațiile Simonei Halep înainte de zborul către Miami! Cum se simte după rapelul făcut zilele trecute

Fostul lider mondial, Simona Halep, a plecat în cursul zilei de astăzi către Miami, acolo unde va participa la primul turneu după cel de la Australian Open!

Cea mai bună tenismenă din România va lua parte la prima competiție după cea de la Melbourne, asta după ce a decis să se retragă de la turneele din Doha și Dubai din cauza problemelor medicale. Halep s-a arătat extrem de nerăbdătoare și a mărturisit că abia așteaptă să fie din nou protagonista unor evoluții remarcabile.

Ulterior, actualul loc trei în ierarhia mondială a vorbit și despre vaccinul anti-COVID-19 și a dezvăluit că se simte mult mai liniștită știind că a făcut acest pas. Constănțeanca în vârstă de 29 de ani a mărturisit că se simte foarte bine după administrarea rapelului și a declarat că nu a avut niciun fel de reacții adverse.

halep vaccin
Sursa foto: Pro Sport

“A fost o pauză destul de lungă, m-am simţit bine acasă, am făcut antrenamente după ce mi-au trecut toate durerile. Abia aştept să merg să joc câteva meciuri şi sper să joc bine. Nu ştiu ce restricţii sunt, noi vom fi în bulă şi sunt ok cu asta, aşa am fost la toate turneele de până acum, în afară de Australia. Nu pot spune că am o mare problemă, nu e confortabil, dar va fi ok

Sunt foarte liniştită după ce am făcut vaccinul şi rapelul. Am şi făcut virusul, aşa că mă simt mai confortabil decât în august şi de aceea mă duc în America. N-am avut nicio reacţie, zero, m-am bucurat, pentru că am fost un pic cu emoţii înainte. Dar n-am simţit nimic. L-am făcut mai devreme cu două zile, am întrebat dacă există un risc. Mi-au spus că nu, că poate fi făcut între 19 şi 21 de zile şi l-am făcut!”, a spus Simona Halep, înainte de plecarea spre Miami.

Citește și Halep, prima reacție după ce Monica Niculescu a devenit căpitanul echipei de Fed Cup: „Nu va fi o colaborare!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare