Declarațiile care pun pe jar cluburile din Liga 1! Valeriu Iftime anunță: “Iubesc FCSB-ul, am interesele mele acolo!”

Patronul celor de la FC Botoșani este recunoscut pentru relația foarte bună pe care o are cu Gigi Becali, iar acest lucru a stârnit de multe ori discuții în rândul echipelor din România!

Valeriu Iftime a vorbit despre simpatia pe care o are față de echipa bucureșteană și a dezvăluit că are tot interesul să iubească FCSB-ul, asta prin prisma jucătorilor care evoluează în acest moment pentru “roș-albaștrii”. În plus, relația dintre Iftime și Gigi Becali a devenit foarte cunoscută în ultima vreme, după ce de-a lungul anilor între cele două cluburi s-au făcut mai multe afaceri, ultima dintre ele fiind cea a lui Denis Haruț.

Ulterior, Valeriu Iftime a vorbit și despre favorita din acest an la câștigarea Ligii 1 și a surprins pe toată lumea atunci când a nominalizat-o pe CFR Cluj. Finanțatorul moldovenilor este de părere că ardelenii sunt o echipă mai solidă, iar venirea lui Edi Iordănescu a reprezentat un plus pentru campioana României din sezonul trecut.

profimedia 0496160830 scaled
Sursa foto: Credit- MB Media, Profimedia Images

“Chiar dacă nu-i iubesc mi se par mai solizi cei de la Cluj din nou. Eu iubesc FCSB-ul, cum să nu iubesc eu FCSB-ul? Pe Moruțan îl iubesc, pe Haruț, pe Miron, am interesele mele acolo. FCSB joacă un fotbal mai spectaculos. E o echipa căreia îi trebuie ceva să își găsească mecanismul. Eu cred că dacă nu joacă Moruțan nu au nicio șansă la nici un fel de titlu.

Citește și Valeriu Iftime se teme de discuții după FC Botoșani – FCSB: „Se va spune că le dăm puncte în play-off!”

La ora actuală așa cum arată echipele, FCSB și CFR au toate elementele să joace fotbal pentru o campioană. Dintre cele două credeam la un moment dat că FCSB-ul este favorită, după ultimele meciuri… Cu siguranță este meritul antrenorului care a schimbat ceva din echipa, CFR-ul câștigă orice meci și nu le câștigă tremurând sau în genunchi așa cum câștigă FCSB-ul. 

Eu cred că meciul direct va arată care este echipa mai bună dintre cele două și cred că orice meci direct între ele poate să conteze într-o evoluție viitoare”, a spus finanțatorul Botosaniului”, a spus Valeriu Iftime, potrivit PRO X.

Citește și Ce spune Becali despre un nou transfer pe axa Botoşani – FCSB: ,,Mă apuc să cumpăr toată echipa lui Iftime?”