Collins Fai, 26 de ani, este un fost jucător al celor de la Dinamo. Fotbalistul a plecat în Belgia în 2016, la Standard Liege. El a oferit declarații emoționante despre perioada petrecută în Ștefan cel Mare.

Fotbalistul a plecat în urmă cu 4 sezoane de la Dinamo, dar încă vorbește cu admirație despre fostul său club. Acesta a explicat că mereu când discută despre formația din capitală simte o căldură în interior. Collins a mai vorbit și despre situația clubului în prezent.

„Îmi lipseşte România, pentru că am o familie acolo. Dar aşa este fotbalul, dacă vrei să munceşti, trebuie să călătoreşti. Aş vrea să spun că oamenii, în general, îmi lipsesc. Românii. Nu în mod special fotbalul. Aveam o familie acolo, cu coechipierii români. Dinamo este o familie care îmi lipseşte mult. Îmi face tot timpul plăcere să vorbesc de Dinamo. Când vorbesc de Dinamo, simt o căldură în interior. Am acolo amintiri pe care nu le voi uita niciodată.

Am văzut că nu a început prea bine sezonul. Dar, cu sosirea Mircea, cum am spus tot timpul, cred că Dinamo are timp acum să pregătească bine a doua parte a sezonului şi sper să-i meargă din ce în ce mai bine. De Rednic se leagă speranţele. A făcut transferuri, acum are timp să ajusteze echipa pentru campionat.” a declarat Collins Fai pentru TelekomSport.

Fotbalistul a fost transferat pentru doar 150.000 de euro la Standard, iar acum acesta valorează 1.6 milioane de euro! Peste 60 de apariții a avut Collins Fai pentru ”câini”.

Citește și Cornel Dinu, ACID la adresa lui Dinamo! ”Nu poţi să dai un jucător cum e Hanca”